Столтенберг

  во

  На утрешниот состанок на министрите за одбрана на ЕУ поканет е генералниот секретар на НАТО Алијансата, двете организации сакаат поблиска соработка во борбата ...
  сите 34 | | | веќе видена

  На утрешниот состанок на министрите за одбрана на ЕУ поканет е генералниот секретар на НАТО Алијансата, двете организации сакаат поблиска соработка во борбата ...
  сите 34 | | | веќе видена

  „Е, од ова подолу не може!“, вели македонскиот песимист. „Може, можеее, и те како можеее“, му одговара оптимистот и „онадувач“ Заев... Ова е грдата вистина за ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Филип Рикер во телефонскиот брифинг изјави дека Западен Балкан и Југоисточна Европа се повеќе се гледаат како „кохерентно стратешко место каде што граѓаните ...
  сите 136 | | | веќе видена

  На 14 мај, првпат во историјата, НАТО ќе одржи видео конференција на началниците на генералштабовите за да го разгледаат влијанието на пандемијата врз воените ...
  | | веќе видена

  На 14 мај, првпат во историјата, НАТО ќе одржи видео конференција на началниците на генералштабовите за да го разгледаат влијанието на пандемијата врз воените ...
  сите 3 | | | веќе видена

  На 14 мај, првпат во историјата, НАТО ќе одржи видео конференција на началниците на генералштабовите за да го разгледаат влијанието на пандемијата врз воените ...
  сите 4 | | | веќе видена

  На 14 мај, првпат во историјата, НАТО ќе одржи видео конференција на началниците на генералштабовите за да го разгледаат влијанието на пандемијата врз воените ...
  сите 6 | | | веќе видена

  На 14 мај, првпат во историјата, НАТО ќе одржи видео конференција на началниците на генералштабовите за да го разгледаат влијанието на пандемијата врз воените ...
  сите 6 | | | веќе видена

  На 14 мај, првпат во историјата, НАТО ќе одржи видео конференција на началниците на генералштабовите за да го разгледаат влијанието на пандемијата врз воените ...
  сите 7 | | | веќе видена

  На 14 мај, првпат во историјата, НАТО ќе одржи видео конференција на началниците на генералштабовите за да го разгледаат влијанието на пандемијата врз воените ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Прес-конференции преку видео врска на интернет. Земање изјави преку некоја од апликациите кои овозможуваат онлајн комуникација. Ова се само дел од промените во ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Пандемијата на коронавирусот негативно влијае на борбената готовност на НАТО силите во балтичките земји - иако не се заразени многу војници, сепак програмата ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Мора да ги одржуваме подготвеноста и способноста за да ја заштитиме државата, рече американскиот секретар за одбрана Американскиот секретар за одбрана Марк ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Армијата помага во справувањето со пандемијата и е ангажирана во контрола на границите, поставување и чување на контролните точки на влез и излез во одредени ...
  сите 10 | | | веќе видена