ПИОМ

  во

  Околу 500 илјади членови имаат двете пензиски друштва во вториот столб од задолжително капитално финансираното пензиско осигурување. Вкупните средства кои во ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Околу 500 илјади членови имаат двете пензиски друштва во вториот столб од задолжително капитално финансираното пензиско осигурување. Вкупните средства кои во ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Околу 500 илјади членови имаат двете пензиски друштва во вториот столб од задолжително капитално финансираното пензиско осигурување. Вкупните средства кои во ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Околу 500 илјади членови имаат двете пензиски друштва во вториот столб од задолжително капитално финансираното пензиско осигурување. Вкупните средства кои во ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Околу 500 илјади членови имаат двете пензиски друштва во вториот столб од задолжително капитално финансираното пензиско осигурување. Вкупните средства кои во ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Околу 500 илјади членови имаат двете пензиски друштва во вториот столб од задолжително капитално финансираното пензиско осигурување. Вкупните средства кои во ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Фокусот на активностите на Министерството за труд и социјална политика е заштита на идните пензионери и намалување на дефицитот во ПИОМ. Остануваме на истиот ...
  сите 42 | | | веќе видена

   Остануваме на истиот став - возрасната граница за пензионирање нема да се поместува. Ова денеска го изјави министерката за труд и социјална политика Мила ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Фокусот на активностите на Министерството за труд и социјална политика е заштита на идните пензионери и намалување на дефицитот во ПИОМ. Остануваме на истиот ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Фокусот на активностите на Министерството за труд и социјална политика е заштита на идните пензионери и намалување на дефицитот во ПИОМ. Остануваме на истиот ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Фокусот на активностите на Министерството за труд и социјална политика е заштита на идните пензионери и намалување на дефицитот во ПИОМ. Остануваме на истиот ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Фокусот на активностите на Министерството за труд и социјална политика е заштита на идните пензионери и намалување на дефицитот во ПИОМ. Остануваме на истиот ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Фокусот на активностите на Министерството за труд и социјална политика е заштита на идните пензионери и намалување на дефицитот во ПИОМ. Остануваме на истиот ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Многу повеќе над просечната нето плата исплатена во земјава земаат дел од пензионерите. ПИОМ и статистиката покажуваат дека во моментов има пензионери чии ...
  сите 6 | | | веќе видена