Родителите на деца со посебни потреби на средба со пратениците

Студената ноќ ја минаа во шатор, со надеж дека утрото ќе донесе подобра иднина за нивните најмили. Родителите на децата со попреченост беа повикани во Собранието. Претставници од надлежните институции и пратеници им ветија дека дел од барањата ќе се реализираат уште од следната недела. Во решавање на проблемите ќе бидат вклучени и здруженијата. „Да бидат вклучени сите невладини здруженија кои на ...

⇐ DailyМРТ ⇒