„Со задоволство ви соопштувам дека САД го депонираа ратификуваниот протоколот за пристапување на Северна Македонија во НАТО. Еден чекор поблиску до прифаќање ...
сите 38 | | | веќе видена

Истражувањата и анализите на Центарот за енергетика и одржлив развој на МАНУ и на консултантите на „Прајс вотерхаус куперс“ покажале дека за реализирање на ...
сите 36 | | | веќе видена

Во МАНУ беше презентирана Стратегијата за развој на енергетиката во земјава до 2040-та година што ја изработи Центарот за енергетика и одржлив развој на ...
сите 40 | | | веќе видена

Се прави дополнителна техничка контрола на проектите за градба, а поголемите објекти се контролираат на терен, велат од Институтот за земјотресно инженерство. ...
сите 18 | | | веќе видена

next