Критериумите за оваа финансиска поддршка се големината на површините и видот на земјоделското производство. Вкупно за оваа намена се обезбедени 200 милиони ...
сите 11 | | | веќе видена

Финансиската поддршка следува за производството на отворено, за производството во пластеници и во оранжерии, како и за предадениот зеленчук во домашните ...
сите 5 | | | веќе видена

Во категоријата за најдобра песна, наградата и’ припадна на победничката"Аркада" во изведба на ДанканЛоренсод Холандија. Нашата PROUD беше рангирана на ...
сите 12 | | | веќе видена

next