Кралството Норвешка отсекогаш претставувало земја пријател и важен подржуваш на Република Македонија, во остварувањето на нашите приоритети и стратешки ...
сите 71 | | | веќе видена

В недела на 19-ти јануари поради манифестациите за верскиот празник Водици, Одделението за безбедност на патниот сообраќај при СВР Скопје ќе воведе посебен ...
сите 51 | | | веќе видена

Со оглед на силните трговски и финансиски врски со Еврозоната, натамошното олабавување од страна на Европската централна банка е еден од факторите што може да ...
сите 10 | | | веќе видена

Во Собранието на Република Македонија денеска седници ќе одржат комисиите за транспорт, врски и екологија, за политички сиситем и односи меѓу заедниците и ...
сите 121 | | | веќе видена

Со зголемување на прагот за царинење на пратки од 45 на 90 евра се поттикнува сивата екномија, велат од Комората на сметководители. Посочуваат дека во услови ...
сите 52 | | | веќе видена

Временската прогноза во Австралија најавува дождови кои би ја олесниле операцијата на пожарникарите, но метеоролозите предупредуваат дека поројните врнежи може ...
сите 84 | | | веќе видена

Со подигнување на прагот на ослободување на пратки од 45 на 90 евра се поттикнува сивата екномија- велат од Комората на сметководители. Посочуваат дека може да ...
сите 19 | | | веќе видена

next