Вљубениците во уметноста во 40-те фестивалски денови ќе имаат можност да уживаат во над 40 културни настани на светски, но и домашни познати имиња на сцените ...
сите 47 | | | веќе видена

Потенцијали има иако во голем процент производството на мед зависи од климатските услови и кај нас не е на посакуваното ниво. Каков ќе биде бероиќето годинава ...
сите 4 | | | веќе видена

Нова шанса е добиена по бројните билатерални средби при што членките на комитетот на светската организација биле информирани дека владата и општината ...
сите 29 | | | веќе видена

Повикот трае до шести август . Финансиската поддршка е неповратна и изнесува од 50 до 65 проценти во зависност од возраста и полот на бателот и местото на ...
сите 2 | | | веќе видена

next