ИнПрес

Охрид, 1. ноември 2021 (ИНПРЕС) – Чест ми е што во изминатите две и пол години му служев на Охрид и на охриѓани. Задоволен сум и горд на сите проекти кои ги ...
сите 91 | | | веќе видена

Скопје, 1. ноември 2021 (ИНПРЕС) – Уставот на Република Македонија и собранискиот Деловник ја регулираат постапката во случај на оставка на претседателот на ...
сите 1188 | | | веќе видена

Охрид, 29. октомври 2021 (ИНПРЕС) – Ученичката Марија Ѓиноска од деветто одделение од ООУ „Живко Чинго“ од Велгошти го освои првото место на Општинскиот ...
сите 12 | | | веќе видена

Охрид, 29. октомври 2021 (ИНПРЕС) – Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот и Факултетот за туризам и угостителство од Охрид потпишаа меморандум за ...
сите 36 | | | веќе видена

Скопје, 29. октомври 2021 (ИНПРЕС) – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (АВМУ) ги известува радиодифузерите дека од 30-ти октомври, заклучно ...
сите 443 | | | веќе видена

Охрид, 29. октомври 2021 (ИНПРЕС) – Промените започнаа, ги донесовте вие. Знам дека ви е доста од лошото владеење со градот и изневерени очекувања и ...
сите 101 | | | веќе видена

Скопје, 29. октомври 2021 (ИНПРЕС) – Според официјалните податоци од институциите, ретки се незаконитите дејства во високопланинските предели на заштитените ...
сите 7 | | | веќе видена

Охрид, 28. октомври 2021 (ИНПРЕС) – На вториот круг од локалните избори во Охрид, своето право на глас ќе го искористат 311 болни и изнемоштени лица. Тие ќе ...
сите 418 | | | веќе видена

Охрид, 28. октомври 2021 (ИНПРЕС) – Градскиот мешан хор „Вокс Лихнидос“ од Охрид, по традиција ќе настапи на Меѓународниот фестивал „Тетовски хорски одзиви“ – ...
сите 2 | | | веќе видена

Охрид, 28. октомври 2021 (ИНПРЕС) – Нашата цел е Охрид да биде град со најдобар стандард за образование во нашата држава. Продолжуваме со инвестиции во сите ...
сите 66 | | | веќе видена

Скопје/Охрид, 28. октомври 2021 (ИНПРЕС) – Во пресрет на одржување на вториот круг од Локалните избори што ќе се одржи во недела на 31-ви октомври 2021 ...
сите 130 | | | веќе видена

next