ИнПрес

Охрид, 27. јуни 2020 (Inpress) – Во насока на запознавање на пошироката македонска јавност со капацитетите и понудата со кои располага убавиот Охрид, Супер ...
сите 11 | | | веќе видена

Охрид, 27. јуни 2020 (Inpress) – Во интерес на правовремено и точно информирање на населението кое живее на подрачјето на општините Охрид, Дебрца, Струга, ...
сите 586 | | | веќе видена

Скопје, 26. јуни 2020 (Inpress) – Од страна на полициските службеници досега констатирани се вкупно 22186 прекршоци за неносење лична заштита на лицето од кои ...
сите 155 | | | веќе видена

next