Германските инспектори извршиле претрес на минхенското седиште на инвестицискиот фонд "BlackRock" во рамките на поширока даночна истрага. Рацијата, како што ...
сите 2 | | | веќе видена

Уживјате во кретивноста: МАСКИ Потребни ви се хартиени тањирчиња, водени бои и цевки кои ќе ги прицврстите на маската. Безброј можности. ЗМИЈА Едно хартиено ...
сите 2 | | | веќе видена

Пред 150 години светот остана посиромашен за еден великан на музиката, за (покрај Верди) најголемиот италијански оперски композитор – Џоакино Росини (29.2.1792 ...
| | веќе видена

Трабант, една од најмоќните автомобилски справи на светот, кога е доведен во беља, се однесува како гуштер.
| | веќе видена

Еден од клучните бјути совети до кои мора да се придржувате, дефинитивно е менувањето на постелнина, барем еднаш неделно. Овде не е во прашање само убавината, ...
| | веќе видена

next