Задоволство е да се зборува со пет жени одеднаш. Цел оркестар, кој беспрекорно функционира: д-р Маја Мојсова Мијовска, национален координатор за ...
сите 3 | | | веќе видена

Љубомир ЦУЦУЛОВСКИ за ЕНДЕМСКО ЛУДИЛО: За она што се случува во Македонија, како и за она што допрва ќе следи како логична последица од досегашното ...
| | веќе видена

Американските социолози откриле чудна врска – колку повеќе сексуални партнери има жената пред да се омажи и да има дете, толку е поголема веројатноста ...
сите 8 | | | веќе видена

Необичен симптом наречен „среќна хипоксија“ е пронајден кај пациенти со инфекција со коронавирус. Во оваа состојба, пациентите не доживуваат негативни симптоми ...
сите 8 | | | веќе видена

Српските медиуми преднесуваат дека пејачката Анабела Џогани се обидела да се самоубие мешајки акохол и седативи.Таа на овој чекор се одлучила кога нејзината ...
сите 5 | | | веќе видена

 Не постои некој кој бил во Дојран, а не ги пробал вкусните специјалитети во ресторанот . Ова е едно од најпрепознатливите места во нашата земја познато по ...
| | веќе видена

Пиксел Гроуп е е високо технолошка компанија за производство и развој на монокристални и поликристални фотоволтаични соларни модули и фотоволтаични термални ...
сите 4 | | | веќе видена

 Ознаките на декларациите на прехрамбените производи често се „шпанско село“ за обичниот човек, па многумина решаваат да ги прескокнат и не ги сметаат за ...
| | веќе видена