Њујорк

  во

  Саудискиот престолонаследник Мухамед Бин Салман во 2017-та година рекол дека ќе употреби куршум за новинарот Џамал Кашоги кој кон крајот на минатата година ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Повлекувањето на американските воени трупи од Авганистани не е чесно повлекување, туку капитулација. Најдобриот исход на кој што Американците ќе можат да се ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Саудискиот престолонаследник Мохамед бин Салман во 2017 година рекол дека ќе употреби „куршум“ врз новинарот Џамал Кашоги ако не престане да го критикува ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Саудискиот престолонаследник Мохамед бин Салман во 2017 година рекол дека ќе употреби „куршум“ врз новинарот Џамал Кашоги ако не престане да го критикува ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Саудискиот престолонаследник Мохамед бин Салман во 2017 година рекол дека ќе употреби „куршум“ врз новинарот Џамал Кашоги ако не престане да го критикува ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Лос Анџелес Лејкерси повторно размислуваат за доведување на Кармело Ентони, пренесува „ЕСПН“. Тимот од „градот на анѓелите“ во текот на трејд периодот се ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Саудискиот престолонаследник Мохамед бин Салман во 2017 година рекол дека ќе употреби „куршум“ врз новинарот Џамал Кашоги ако не престане да го критикува ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Саудискиот престолонаследник, Мохамед бин Салман во 2017 година рекол дека ќе употреби „куршум“ врз новинарот Џамал Кашоги ако не престане да го критикува ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Саудискиот престолонаследник Мохамед бин Салман во 2017 година рекол дека ќе употреби „куршум” врз новинарот Џамал Кашоги ако не престане да го критикува ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Саудискиот престолонаследник Мохамед бин Салман во 2017 година рекол дека ќе употреби „куршум“ врз новинарот Џамал Кашоги ако не престане да го критикува ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Џиџи Хадид пред неколку денови ја испробала "ит" боја за 2019 година и го распамети целиот свет. Од познатиот институт за бои Пантон, се дозна дека е во ...
  сите 8 | | | веќе видена