Могила

  во

  Во Општина Центар мажите и жените се најрамноправни, додека најголема родова нееднаквост има во Студеничани , покажуваат податоците на Реактор – Истражување во ...
  | | веќе видена

  На денешен ден 8 јануари 2019 1297.- Франческо Грималди, преоблечен во калуѓер продрел во крепоста Монако која тогаш била под владение на Џенова. Притоа во ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Денеска во Македонија се одржа најголемиот Божикен настан во регионот, на кој учество околу 10 илјади деца од целата земја, од кои, 5000 во Скопје и 5000 низ ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Во Скопје, на плоштадот пред Црквата Св.Димитриј, ќе се одржува ГОЛЕМА БОЖИКНА МАНИФЕСТАЦИЈА со Божикен концерт и Божикна претстава на кои што ќе им претходи ...
  сите 202 | | | веќе видена

  Денеска од 11 часот, Македонија ќе биде домаќин на најголемиот Божикен настан во регионот, на кој се очекува учество на околу 10 илјади деца од целата земја, ...
  сите 105 | | | веќе видена

  Од партијата Обединети за Македонија велат дека независниот советник Борче Бучински, носител на независна листа за време на локалните избори од 2017 година од ...
  | | веќе видена

  Од партијата Обединети за Македонија велат дека независниот советник Борче Бучински, носител на независна листа за време на локалните избори од 2017 година од ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Од партијата Обединети за Македонија велат дека независниот советник Борче Бучински, носител на независна листа за време на локалните избори од 2017 година од ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Од партијата Обединети за Македонија велат дека независниот советник Борче Бучински, носител на независна листа за време на локалните избори од 2017 година од ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Се оградувам од политиките на лидерот на партијата Обединети за Македонија и преминуваме во редовите на ВМРО-ДПМНЕ, истакна денес во Могила, Борче Бучински. ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Се оградувам од политиките на лидерот на партијата Обединети за Македонија и преминуваме во редовите на ВМРО-ДПМНЕ, истакна денес во Могила, Борче Бучински. ...
  сите 10 | | | веќе видена