Јасмина

  во

  Во Центарот за култура „Трајко Прокопиев“ во Куманово вечер во 19 часот ќе биде промовирана љубовната поема „Естер Ихаз“ на поетесата Оливера Доцевска. Ова е ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Четири универзитети беа со полни сали млади девојчиња со цел да се охрабрат да станат дел од светот на СТЕМ професиите. Во Скопје, Штип, Битола и Тетово ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Четири универзитети беа со полни сали млади девојчиња со цел да се охрабрат да станат дел од светот на СТЕМ професиите. Во Скопје, Штип, Битола и Тетово ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Тетово, (10.04.2019) Четири универзитети беа со полни сали млади девојчиња со цел да се охрабрат да станат дел од светот на СТЕМ професиите. Во Скопје, Штип, ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Четири универзитети беа со полни сали млади девојчиња со цел да се охрабрат да станат дел од светот на СТЕМ професиите. Во Скопје, Штип, Битола и Тетово ...
  сите 6 | | | веќе видена

  „Моја Биле, кога дојде во Драмски театар, јас те пречекав на оваа сцена, во ‘Заводникот од западниот свет’ бевме партнери, главни, и сега Биле, јас те испраќам ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Ниту еден од тројцата кандидати не покажува визионерски пристап. На граѓаните им треба претседател, а не партиски функционер смета универзитетската професорка ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Јасмина Роси е француски модел кој изгледа исклучително добро за своите години: таа има 64 години, но никој не би поверувал дека има над 30 години. Нејзиниот ...
  сите 4 | | | веќе видена

  2 Април е Светски ден на свесноста за аутизмот. Денес, следејќи го трендот за обезбедување на правата на лицата со посебни потреби, голем дел од децата што се ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Режисерката Марија Џиџева, композиторката Дарија Андовска, кореографката Ивана Балабанова, актерката Јасмина Билаловиќ, танчерите Марта Арсовска и Коста ...
  | | веќе видена