Иран

  во

  Иранското Министерство за надворешни работи го повика амбасадорот на Данска во Техеран, кој вложи официјален протест по веста за операцијата на иранската ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Американските санкции кон Иран ќе имаат „тешки последици” по светскиот поредок, изјави денеска во Истанбул иранскиот министер за надворешни работи, Мохамед ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Постојат сомнежи дека иранската разузнавачка служба се обидела да изврши напад на територијата на Данска, информира денеска началникот на данските безбедносни ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Американските санкции кон Иран ќе имаат „тешки последици” по светскиот поредок, изјави денеска во Истанбул иранскиот министер за надворешни работи, Мохамед ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Американските санкции кон Иран ќе имаат „тешки последици” по светскиот поредок, изјави денеска во Истанбул иранскиот министер за надворешни работи, Мохамед ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Американските санкции кон Иран ќе имаат „тешки последици” по светскиот поредок, изјави денеска во Истанбул иранскиот министер за надворешни работи, Мохамед ...
  сите 92 | | | веќе видена

  Американските санкции кон Иран ќе имаат „тешки последици” по светскиот поредок, изјави денеска во Истанбул иранскиот министер за надворешни работи, Мохамед ...
  сите 93 | | | веќе видена

  Постојат сомнежи дека иранската разузнавачка служба се обидела да изврши напад на територијата на Данска, информира денеска началникот на данските безбедносни ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Постојат сомнежи дека иранската разузнавачка служба се обидела да изврши напад на територијата на Данска, информира денеска началникот на данските безбедносни ...
  сите 13 | | | веќе видена