Иран

  во

  Механизмот на Европската унија наменет за олеснување на трговијата со Иран и заобиколувањето на американските санкции не ја почитува политиката на Вашингтон и ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Недељник – Белград Нашиот век е обележен од големи научни откритија. Ако во двата века – 18. и 19. бевме сведоци на две големи технолошки револуции ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Нашиот век е обележен од големи научни откритија. Ако во двата века – 18. и 19. бевме сведоци на две големи технолошки револуции благодарение на кои во ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Недељник – БелградНашиот век е обележен од големи научни откритија. Ако во двата века – 18. и 19. бевме сведоци на две големи технолошки револуции благодарение ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Иран оваа година слави 40 години од победата на Исламската револуција во Иран, а по тој повод бил претставен новиот крстаречки проектил "Ховојзех". Исто така, ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Во саботата иранскиот министер за одбрана и началник на вооруѓените сили на Исламската република, генералот Амир Хатами, на свечената церемонија го претстави ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Речиси 85 отсто од Германците имаат „негативна“ или „многу негативна“ слика за американско-германските односи и повеќето од нив сакаат да се зголеми дистанцата ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Pечиси 85 отсто од Германците имаат „негативна“ или „многу негативна“ слика за американско-германските односи и повеќето од нив сакаат да се зголеми дистанцата ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Речиси 85 отсто од Германците имаат „негативна” или „многу негативна” слика за американско-германските односи и повеќето од нив сакаат да се зголеми дистанцата ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Иранците ќе викаат „Смрт за Америка“ сè додека Вашингтон спроведува непријателска политика, но ваквиот слоган е насочен против претседателот Доналд Трамп и ...
  сите 31 | | | веќе видена