Иран

  во

  Одлагањето на почетокот на преговори за членство во ЕУ на Северна Македонија и Албанија, не е во интерес на Бугарија, оцени поранешниот бугарски министер за ...
  сите 597 | | | веќе видена

  Одлагањето на почетокот на преговори за членство во ЕУ на Македонија и Албанија, не е во интерес на Бугарија, оцени поранешниот бугарски министер за надворешни ...
  сите 597 | | | веќе видена

  Одложувањето на почетокот на преговори за членство во ЕУ на Северна Македонија и Албанија, не е во интерес на Бугарија, оцени поранешниот бугарски министер за ...
  сите 597 | | | веќе видена

  Одлагањето на почетокот на преговори за членство во ЕУ на Северна Македонија и Албанија, не е во интерес на Бугарија, оцени поранешниот бугарски министер за ...
  сите 597 | | | веќе видена

  Многи тажна фоторафија за сите што се сеќаваат на фабриката „Радое Дакиќ“ кружи на Твитер. На неа јасно се гледа како еден од багерите произведени во таа ...
  | | веќе видена

  Данска, каде и претходно имаше насилни судири меѓу Турците и Курдите, се подготвува за нови тензии, пренесува „Копенхаген пост“. Според Дениз Серинџи, новинар ...
  сите 697 | | | веќе видена

  Данска, каде и претходно имаше насилни судири меѓу Турците и Курдите, се подготвува за нови тензии, пренесува „Копенхаген пост“. Според Дениз Серинџи, новинар ...
  сите 697 | | | веќе видена