Грци

  во

  Не, не, не! Ким Кардашиан ги нема идеалните пропорции на телото. Актерката Скарлет Јохансон ја победила познатата старлета, бидејќи нејзините пропорции се ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Бран мигранти од сегашна Грција и Турција пристигнале во Британија пред околу 6.000 години и во суштина го замениле постојното население, кое се занимавало ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Кандидатот за претседател на Република Македонија Проф. д-р Гордана Силјановска Давкова вечерва се обрати на граѓаните во Делчево. -Како што имало низ векови ...
  сите 214 | | | веќе видена

  Во северна Грција живеат Македонци и ние не смееме да се срамиме од нив, порача во средата вечерта од Делчево, кандидатка за претседател на Република ...
  сите 214 | | | веќе видена

  Кандидатот за претседател на Република Македонија Проф. д-р Гордана Силјановска Давкова вечерва се обрати на граѓаните во Делчево. Како што имало низ векови ...
  сите 214 | | | веќе видена

  Кандидатот за претседател на Република Македонија Проф. д-р Гордана Силјановска Давкова вечерва се обрати на граѓаните во Делчево. -Како што имало низ векови ...
  сите 214 | | | веќе видена

  Кандидатот за претседател на Република Македонија Проф. д-р Гордана Силјановска Давкова вечерва се обрати на граѓаните во Делчево. Како што имало низ векови ...
  сите 214 | | | веќе видена

  Кандидатот за претседател на Република Македонија Проф. д-р Гордана Силјановска Давкова вечерва се обрати на граѓаните во Делчево. -Како што имало низ векови ...
  сите 214 | | | веќе видена

  -Како што имало низ векови Македонци во Северна Грција, во Егејска Македонија има и денеска и месечината ги води секаде каде што се тие и во Пиринска и во ...
  сите 214 | | | веќе видена

  Во присуство на претседателот на партијата и црната пудлица Танасис – протагонист во предизборниот партиски спот, Независни Грци официјално ги претставија ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Во присуство на претседателот на партијата и црната пудлица Танасис – протагонист во предизборниот партиски спот, Независни Грци официјално ги претставија ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Во присуство на претседателот на партијата и црната пудлица Танасис – протагонист во предизборниот партиски спот, Независни Грци официјално ги претставија ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Во присуство на претседателот на партијата и црната пудлица Танасис – протагонист во предизборниот партиски спот, Независни Грци официјално ги претставија ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Каква песна! Сосема неочекувано налетавме на една драгоцена пацифистичка и анти-НАТО химна која не е производ на некаква подмолна пропаганда на Путин туку е ...
  | | веќе видена

  На денешен ден 10 април 2019 1583.- Роден е холандскиот правник, писател и хуманист Хиг де Грот, познат како Хуго Гроцијус, основач на науката за меѓународното ...
  сите 15 | | | веќе видена