Центрите

  во

  Бројот на заболени од мали сипаници постојано расте. За една недела пријавени се вкупно 71 случај. Од почетокот на епидемијата во Скопје, заклучно со денешниот ...
  сите 188 | | | веќе видена

  Драматичните снимки кои што ги снимија демонстрантите во Судан ги прикажуваат маскираните агенти како ги бркаат демонстрантите, ги тепаат и ги носат во тајните ...
  | | веќе видена

  Вицепремиерката и министерка за одбрана Радмила Шекеринска и министерката за труд и социјална политика Мила Царовска денеска посетија еден од шелтер-центрите ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Вицепремиерката и министерка за одбрана Радмила Шекеринска и министерката за труд и социјална политика Мила Царовска денеска посетија еден од шелтер-центрите ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Вицепремиерката и министерка за одбрана Радмила Шекеринска и министерката за труд и социјална политика Мила Царовска денеска посетија еден од шелтер-центрите ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Вицепремиерката и министерка за одбрана Радмила Шекеринска и министерката за труд и социјална политика Мила Царовска денеска посетија еден од шелтер-центрите ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Повеќе од една година во СПД се дебатира за нејзината политичка обнова. Од тоа произлезе „Социјалната држава 2025“. Со планот треба да се заборават несаканите ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Вицепремиерката и министерка за одбрана Радмила Шекеринска и министерката за труд и социјална политика Мила Царовска, денеска посетија еден од шелтер центрите ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Вицепремиерката и министерка за одбрана Радмила Шекеринска и министерката за труд и социјална политика Мила Царовска, денеска посетија еден од шелтер-центрите ...
  сите 35 | | | веќе видена