Детален извештај од Собранието: нов претседател, обвинувања за Пуч, упад, масовна тепачка, Раскрвавени глави, полициска акција, осуди и обвинувања (ФОТО)

ДЕТАЛЕН ИЗВЕШТАЈ ОД СОБРАНИЕТО: НОВ ПРЕТСЕДАТЕЛ, ОБВИНУВАЊА ЗА ПУЧ, УПАД, МАСОВНА ТЕПАЧКА, РАСКРВАВЕНИ ГЛАВИ, ПОЛИЦИСКА АКЦИЈА, ОСУДИ И ОБВИНУВАЊА (ФОТО) СДСМ и ДУИ вчера прескокнаа две точки од дневниот ред на конститутивната собраниска седница и сами го избраа Талат Џафери за претседател на Собранието. Додека новото парламентарно мнозинство му аплаудираше на Џафери додека даваше заклетва пред ...

⇐ DailyВест ⇒