Францускиот претседател денеска пристигнува во дводневна посета на Србија. Го дочекуваат фалби на таблоидите кои до вчера го плукаа. Дали посетата може да има ...
сите 106 | | | веќе видена

Специјален дом за нега во Русија се грижи за стари лица и за деца со попреченост. Место кое постојано потсетува дека во руското општество е потребна поголема ...
сите 32 | | | веќе видена

Колку јавноста треба да е запозната со евентуалните болести на канцеларката? И Ангела Меркел има право на приватност. За нејзе исто така важат правилата како ...
сите 97 | | | веќе видена

За еден премиер секогаш доаѓа момент кога почнуваат да се кршат прачки во снопот и ако не се заменат со нови - ќе се скрши целиот сноп. Тука не е во прашање ...
сите 7 | | | веќе видена

За луѓето во индискиот град Ченаи снабдувањето со вода од танкери е прашање на преживување. Состојбата со недостиг на вода во градот, кој дневно конзумира 830 ...
сите 25 | | | веќе видена

next