Швајцарските фудбалски репрезентативци победата против екипата на Србија ја проследија со гестот - албански двоглав орел. Дали провокацијата ќе биде казнета, ...
сите 30 | | | веќе видена

Несакајќи, Мицкоски признава дека Иванов е вистинскиот лидер на опозицијата а не тој. За лидерот треба да се жртвуваат животите. А тој бил подготвен на тоа. ...
сите 280 | | | веќе видена

Во гнездо во природниот парк Шорфхајде во Бранденбург, четири млади ластовички чекаат да добијат храна во клунчињата. Со широко отворени клунчиња, четири млади ...
сите 3 | | | веќе видена

next