Ако сакате да го запознаете Конески, да ја почувствувате „неговата магична привлечност“, да ја видите одблизу неговата скромност, едноставност, смислата за ...
сите 15 | | | веќе видена

Најновите тестови извршени кај првите пациенти со Ковид-19 во Германија, покажуваат брзо опаѓање на бројот на антитела во крвта. Тоа може да значи дека кратко ...
сите 109 | | | веќе видена

next