Дебатата секако беше и е потег за поздравување и причина за куражење на политичките водства дека – ете – сепак не болело толку да се седне карши ривалот. ...
сите 4 | | | веќе видена

Пазарите на стари и употребувани предмети имаат традиција во Германија. Таму има за секого по нешто, така барем сметаат милиони Германци кои најмалку два-три ...
сите 4 | | | веќе видена

Дали на Германците Илинден ќе им звучи како Линден (липи) и зошто квалитетот на грчките аргументи во спорот за името се коментираат со многу иронија? Еве што ...
сите 4 | | | веќе видена

next