Ако имаше подобра понуда и ако гласачите ја сметаа ВМРО-ДПМНЕ за добра алтернатива, денес ќе славевме победа, прва после неколку изборни порази во низа. Тоа е ...
сите 20 | | | веќе видена

Европејците направија епохален чекор. Заедничките долгови, договорени во мугрите, ќе предизвикаат силни промени во ЕУ, смета Бернд Ригерт. Последните четири ...
сите 27 | | | веќе видена

На државјаните на Албанија, Босна и Херцеговина, С.Македонија, Црна Гора, Србија и на Косово и натаму ќе им биде овозможено, независно од квалификациите да ...
сите 26 | | | веќе видена

next