Микаил Акар е веројатно најмладата уметничка ѕвезда во светот. Кога имал 4 години родителите му дале платно за цртање и го откриле неговиот исклучителен ...
сите 6 | | | веќе видена

Се оствари она што во што многумина до крајот не веруваа. Обединетото Кралство и’ го заврте грбот на ЕУ. Ова е личен поглед на нештата на дописникот на ДВ од ...
сите 83 | | | веќе видена

Генерацијата на Курти и Османи - во и вон Косово - е можеби последната генерација во која сѐ уште има желба и енергија за борба против стабилократијата и ...
сите 10 | | | веќе видена

next