Германците досега минуваат релативно добро низ пандемијата на коронавирусот. Тоа се отсликува и во истражувањата на јавното мислење - берлинскиот кризен ...
сите 85 | | | веќе видена

Како следењето на литијата „од тротоарите“ се претвори во масовно учество во неа, без почитување на мерките и пред очите на полицијата? Најавена е истрага. ...
сите 137 | | | веќе видена

Распродажбата на идентитетот на Македонците и територијата на Косовците е самонанесен пораз во кој соседите и меѓународната ја капитализираат логиката на ...
сите 6 | | | веќе видена

next