Зошто го пишувам ова? Затоа што е важно, многу е важно. И затоа што безнадежно верувам дека во секој од нас може да се најде макар и по една трошка добрина, ...
сите 4 | | | веќе видена

Власта во Кина ги цензурира содржините на странските медиуми. Изградбата на германската информациска структура да му се довери токму на претпријатие од Кина, е ...
сите 3 | | | веќе видена

На фудбалското игралиште таа е шеф! Запознајте ја Дорсаф Гануати, првата Африканка и Арапка која е врвна фудбалска судијка во Тунис. „Ова прво беше професија ...
сите 27 | | | веќе видена

next