Ако нашата песна го обедини европското жири, тажно е да не ги обедини нашите сограѓани низ светот. Коментар на Катерина Блажевска. Бидна и тоа. Се покажа дека ...
сите 3 | | | веќе видена

Ви се јаде нешто слатко? Во ресторанот „Кода“ во Берлин се сервираат исклучиво десерти. „Кода“ е првиот ресторан за десерти во Германија. Секој десерт се ...
сите 9 | | | веќе видена

next