ТВ Орбис

Деновиве во близина на детското одморалиште на Пелистер предвидени се градежни активности на терен, со кои треба да се продолжи колекторскиот систем за нови ...
сите 9 | | | веќе видена

Без разлика како го поминувате вашиот ден, постојат одредени продукти кои е добро секогаш да ги носите во вашата чанта. Овие продукти се одлични за грижата за ...
сите 9 | | | веќе видена

Во Центарот за култура како домаќин и организатор денес беше отворена 42-та државна изложба на детски ликовни творби „Народната култура како трајна инспирација ...
сите 13 | | | веќе видена

Здружението „За нас се работи“ во Основното јавно обвинителство во Битола поднесе кривична пријава против РЕК Битола, како подружница на ЕЛЕМ, со обвинување за ...
сите 18 | | | веќе видена

Нарушувања кои се поврзани со зголемено потење се нарекуваат хиперхидроза. Хиперхидроза е екстремно, екцесивно потење, кое е независно од климата, сезоната или ...
| | веќе видена

Дваесет кревети со механизам за подигнување и спуштање со гумени душеци е донацијата што шведската хуманитарна организација Хант ти Хант денеска ја реализира ...
сите 27 | | | веќе видена

Се затвораат продавници, бутици, колонијали, а се отвораат кладилници и аптеки. Ова стана се почеста слика во Битола, почнувајќи од Широк Сокак, па натаму. ...
сите 14 | | | веќе видена

next