ТВ Нова

За реализацијата на огромниот број на проекти во општина Радовиш се распишани и комплетно реализирани 316 јавни огласи за јавни набавки во 4-годишниот период, ...
сите 6 | | | веќе видена

На венецуелското Национално собрание кое е под контрола на опозицијата од денеска му се одземени надлежностите со декрет од новоформираното Уставотворно ...
сите 73 | | | веќе видена

Продолжуваат панел дискусиите на ВМРО-ДПМНЕ, на денешната се говореше за проектите сработени од локалната самоуправа во општината Радовиш. Градоначалникот ...
сите 8 | | | веќе видена

Срушен e досегашниот рекорд на подводната пештера Врело на Матка од светскиот познатиот спелеолошки нуркач Криштоф Старнавски кое изнесуваше 230 метри. ...
сите 30 | | | веќе видена

Постапката за разрешување на јавниот обвинител Марко Зврлевски во Собранието на Република Македонија е целосно незаконска, а тоа го потврди и Антикорупциската ...
сите 480 | | | веќе видена

Граѓанското здружение против осиромашување кажаа дека негрижата на Владата за најранливите категории на граѓани и денеска повторно ги натера да излезат на ...
сите 7 | | | веќе видена

Владата на Република Македонија во вторник ќе поднесе барање до Собранието да распише оглас за нов јавен обвинител, по разрешувањето на претходниот Марко ...
сите 68 | | | веќе видена

next