Скопје Инфо

144 тужби има во моментов добиено Град Скопје од граѓани кои биле каснати од куче на улица односно на јавна површина, пишува СДК . „Согласно евиденцијата на ...
сите 11 | | | веќе видена

Со предложените измени на Законот за заштита на децата не се укинува надоместот за трето дете, туку се унапредува во право на користење на надомест за прво, ...
сите 64 | | | веќе видена

Полицајци ќе дежураат пред КАРИЛ и пред Ургентен центар, по нападот што се случи на Клиниката за анестезија, реанимација и интензивно лекување, чии вработени ...
сите 34 | | | веќе видена

Наскоро ќе излеземе со законското решение што ќе се однесува за олеснителната околност на пензионерите кои оставруваат само приходи од пензија, изјави ...
сите 52 | | | веќе видена

Ова е за сите мажи и жени подеднакво, ако некогаш сте го подариле своето срце на личност која не го заслужува тоа, тогаш прочитајте ги овие редови... Прво и ...
сите 26 | | | веќе видена

Тешко е да се каже дека учениците денеска ни се со, се помала интелигенција. Мачно и страшно е еден просветен работник, родител тоа да го каже, а за жал кое е ...
сите 4 | | | веќе видена

Секој знак има посебен „љубовен потпис“ кој го открива вашиот начин на љубење и на кој начин сакате да ја почувствувате љубовта. Вашата основна љубовна природа ...
сите 27 | | | веќе видена

Денеска, во урбаните заедници „Карпош 2“, „Владо Тасевски“ и „Влае 1“, поделeни се 120 хуманитарни пакети за сограѓаните кои се наоѓаат во потешка материјална ...
сите 29 | | | веќе видена

next