Скопје 24

Младиот Славчо Попоски е метеорологот кој ги предвиде катастрофалните поплави во Скопскиот регион кој се случија пред точно две години и однесоа голем број на ...
сите 32 | | | веќе видена

Беше горд што сум факултетски образована и што си го остварив сонот. Беше моја ѕвезда водилка, човек за пример, столбот во семејството, вели популарната ...
сите 4 | | | веќе видена

Многуте натписи зборуваат за спецификите на едно време, но многупати се тајна и загатка зад кои се кријат значајни настани и случувања од историјата на Скопје. ...
сите 3 | | | веќе видена

По многу долг период конечно ФЛОРИЈАН го испраѓаме па така во текот на следната недела како што и претходно најавивме ќе можеме да уживаме во далеку постабилно ...
сите 219 | | | веќе видена

Почитувани граѓани следува детална временска анализа за текот на цела наредна недела: Според моменталните анализи кој ние ги направивме укажуваат на тоа дека ...
сите 225 | | | веќе видена

ОСНОВНИ ВИДОВИ ОТСТРАНУВАЊЕ СРАМНИ ВЛАКНА: 1. Околу рабовите Ги оставате влакненцата под гаќичките од костимот за капење недопрени, додека пак се отстрануваат ...
сите 7 | | | веќе видена

Бескрајна тага и солзи непресушни, така ми минуваат деновите, вели фолк пејачката Адријана Ацевска, позната како Адријана Кеш, која пред две недели го изгуби ...
сите 2 | | | веќе видена

Многумина од нас употребуваат дезодоранси против потење во утринските часови, пред да се облечеме и да излеземе од дома. Сепка, една докторка тврди дека не би ...
сите 5 | | | веќе видена

Група од 46 Македонци биле измамени од извесен Иван Иванов, кој зборувал со нив преку вибер на Бугарски. Платиле за да работат во Германија , а останале на ...
сите 6 | | | веќе видена

Словенија со остварен месечен нето приход од 1.077,77 евра за мај годинава е држава во регионот со највисоки примања, пишува BiznisInfo. Истовремено тоа е ...
сите 31 | | | веќе видена

Нашиот непреболен Тоше Проески имаше ангелски глас пред кој сите замолкнуваа. Тој ги пееше хитовите на најпознатите пејачи од Балканот, а меѓу нив секако, беше ...
сите 9 | | | веќе видена

Во редакцијата на веб страната „Slobodna Dalmacija“ пристигнало писмо од доктор од Далмација кој заминал да работи во Шведска, во кое ја раскажува неговата ...
сите 14 | | | веќе видена

next