Репортер

На денешен ден пред 29 години е срушен Берлинскиот ѕид. По победата над нацистичка Германија, земјите сојузници ја поделиле Германија и главниот град Берлин на ...
сите 6 | | | веќе видена

По продажбата на личните работи на Нил Армстронг, теоретичарите на заговор изнесоа мислење дека тој не бил првиот човек кој чекорел на Месечината. Поединци ...
сите 29 | | | веќе видена

Обединетите нации соопштиле дека Земјината озонска обвивка конечно заздравува од штетата што ѝ била предизвикана од употребата на аеросол-спреевите. Обвивката ...
сите 6 | | | веќе видена

Полицијата од пораките од мобилниот телефон на Дарко Лазиќ ги откри наркодилерите со кои пејачот се договарал на кој начин и каде да му ги донесат наркотиците. ...
сите 8 | | | веќе видена

Израелскиот уметник Итај Залаит на еден од големите плоштади во Тел Авив постави статуа со која се потсмева со контроверзната израелска министерка за култура ...
сите 8 | | | веќе видена

next