Репортер

Андријана Будимир, долгогодишната девојка на Тоше Проески, по неговата смрт пред речиси десет години се повлече од јавноста, а за нивната врска, повеќе не сака ...
сите 8 | | | веќе видена

„Лиса Терис (25) од Луивил во Кентаки, преживеала нешто помалку од месец дена, целосно сама, во шума. Како што се наведува, јадела печкурки и диви бoбинки, ...
сите 17 | | | веќе видена

ламингоси на оваа плажа толку навинкале на луѓето, што целосно се припитомили и уживаат во нивното друштво.Приватната плажа на Аруби е идеална локација за сите ...
сите 17 | | | веќе видена

Низ Фејсбук се прошири нов измама со која голем број на корисници на популарната социјална мрежа се измамени. Имено, корисниците меѓусебно шеруваат пораки во ...
сите 6 | | | веќе видена

За некои од седумте најголеми лаги сте слушнале и по неколкупати во различни верзии, а веруваме дека ќе се изненадите што некои светски вистини всушност и не ...
сите 8 | | | веќе видена

Единствен противник на овој метод се погребните претпријатија, кои стравуваат дека би можеле да останат без работа.Оние што го планираат својот или погребот на ...
сите 2 | | | веќе видена

Николас Мулан, експерт за еколошко управување и конзервација на биологијата, вели дека никој не би смеел да го потцени нилскиот коњ. Лавовите се познати како ...
сите 5 | | | веќе видена

next