Портал

Многумина го сметаат Пеле за најдобриот играч во историјата на фудбалот, со бразилската репрезентации тој три пат бил светски првак (1958, 1962, 1970). За ...
сите 10 | | | веќе видена

Во текот на истражувањето секој од испитаниците требало да одговори на серија прашања кои се однесувале на нив самите, на нивната ерудиција и лични квалитети, ...
сите 5 | | | веќе видена

next