Плус Инфо

Акцијата за плаќање на заостанатите сметки за ѓубре и вода без камата трае до 28 јуни, потсетуваат јавните претпријатија Водовод и канализација и Комунална ...
сите 26 | | | веќе видена

Не спорам со никого дека Гоце Делчев и најголемиот дел од револуционерните дејци од крајот на 19 и почетокот на 20 век, се декларирале како Бугари. Тоа е ...
сите 3 | | | веќе видена

Седум години откако беше населбата Јака во Општина Илинден беше промовирана како елитна населба по европски стандарди, во ова место нема ниту метар асфалт, ...
сите 10 | | | веќе видена

Барањето за екстрадиција на поранешниот премиер Никола Груевски како организатор на настаните во Собранието од 27 април деновиве ќе биде пратено до Будимпешта, ...
сите 25 | | | веќе видена

Законската рамка за јавното обвинителство предложена од Министерството за правда е пофалена од меѓународната заедница и очекувам сите политички партии во ...
сите 44 | | | веќе видена

Со задоволство ја прифатив поканата од генералниот секретар на СДСМ Љупчо Николовски, да се вклучам како советник во неговиот тим кој ќе има задача да го ...
сите 16 | | | веќе видена

Откако пред три години започнала со сосема нов режим на исхрана, Мери Петреска која тогаш имала 104 килограми, успеала да се ослободи од цели 38 килограми, ...
сите 7 | | | веќе видена

Три потпретседатели на групацијата на Светска банка ќе присуствуваат на Конституенцата на Светска банка и Меѓународниот монетарен фонд (ММФ), што ќе се одржи ...
сите 50 | | | веќе видена

Основниот кривичен суд – Скопје соопшти дека сите граѓани родени на територија на град Скопје кои ќе аплицираат на огласот на Министерството за внатрешни ...
сите 50 | | | веќе видена

next