Плус Инфо

Денес е денот на демократијата. Се борам за неа и силно ја поддржувам. Но, денес нема да бидам дел од прославата на денот на демократијата во Собранието на РМ. ...
сите 4 | | | веќе видена

ВМРО-ДПМНЕ не може да се помири со фактот дека новата Влада успешно и плански работи, управува и раководи со јавните финансии и затоа секојдневно пласира лажни ...
сите 105 | | | веќе видена

Бидете гласни, искажете го вашето мислење без страв, бидејќи вие сте корективот на општествените политики, вие сте симболот на слободата и на прогресивниот дух ...
сите 8 | | | веќе видена

next