По поминат скоро половина век под истиот покрив, започна проектот за реконстуркција на кровот во општинското основно училиште „Ѓорче Петров“ во населбата ...
сите 9 | | | веќе видена

Обидите за инзаоѓање решение за проблемот со Бугарија околу почетокот на преговори на Македонија со ЕУ. Се наоѓаме во деликатна фаза во меѓусебните односи, ...
сите 254 | | | веќе видена

Претседателот на Македонија на денешната конференција за Западен Балкан организирана од Пријателите на Европа, обелодени дека македонскиот државен врв добил ...
сите 148 | | | веќе видена

next