Мотика

Со кликање на копчето "Like" над секоја фотографија, гласајте за фотографиите кои најмногу ве насмеаја за да ја избереме најсмешната македонска ситуација за оваа недела. Фотографијата со најмногу "лајкови" ќе влезе во изборот за Најсмешна македонска ситуација за 2012 година. Фотографијата на p!nk! освои најмногу лајкови во минатото издание. Може да ја видите Испратил: Тантур Испратил: Тантур Испратил: Зоко&Зоки Испратил: sh 2 - Македонски Каскадер 90 левел Испратил: Вале - Кофа Скопско + похована даска = Велешко езеро Испратил: Вале Испратил: Дуле Кацески - Собирање пари под мостот на желбите Испратил: Cile65 Испратил: Cile65 Испратил: Cile65 - Македонски јазик и литература
| | веќе видена

Словенечки нуркачи се спуштаат во Охридското езеро во близината на наколното живеалиште на длабочина од 42 метри и откриваат предмети и алатки стари 3000 години.
| | веќе видена

На многу мали островчиња во близината на Колумбија има вакви недовршени или напуштени објекти, кои своевремено биле или биле планирани како мали тврдини на нарко босовите.
| | веќе видена

Очигледно „најсреќниот ден во животот“ за оваа девојка и не е толку среќен. Изразот на лицето и е како младоженецот да и вперил пиштол во грбот :)
| | веќе видена

Кој момент ви беше најсмешен. Мене лично кога се правеше слеп, ја исфаќа девојката, ама тоа не му беше доволно :)
| | веќе видена

Нова, огромна колекција луѓе кои изгледаат забегано или прават забегани работи.
| | веќе видена

После портретот нацртан со кошаркарска топка, потретот од чорапи, портрет од книги на Марк Цукерберг, кинеската современа сликарка Хонг Ји направи уште едно дело за паметење. Портретот на Адел е направен со свеќи, кој е дел од проектот 4 елементи, оган, вода, воздух и земја, на кој работи Хонг Ји.
| | веќе видена

next