Мотика

Лентестите јагули живеат во солените води, достигнуваат должина од 1 метар, а животниот век им е околу 20 години. Интересен факт е дека овие јагули не можат да живеат во затвор, односно штом некој ги фати и ги стави во аквариум тие престануваат да се хранат и за 1 месец умираат.
| | веќе видена

Како е можно човек да лебди во воздух, спротивно на сите закони на физиката? Стариот потрошил многу години од својот живот проучувајќи ги мистериозните тајни на јогата и ја открива најголемата мистерија на јога мајсторите.
| | веќе видена

Ја запроси девојката со песна што сам ја измислил. Клекна на колена и почна да пее... ОК доста е со лигавењето... Гледајте како изреагира девојката на сево ова!
| | веќе видена

Типот вежба и свири со мускулите. Кога ќе заврши видеото можете да го контролирате билдерот и да свирите и вие со помош на вашата тастатура. Слободно пробајте!
| | веќе видена

Кога девојките ќе се навлечат на пластични операции, тие корегираат се и сешто се цел да се направат попривлечни, а всушност се претвораат во пластични кукли.
| | веќе видена

next