Мотика

И до сега сме гледале забегани јапонски ТВ квизови и реални шоуа, но ова е најекстремното нешто што до сега го направиле!
| | веќе видена

Човекот мирно си возеше, не направи никаков прекршок и не испровоцира никого, но возачот на другиот автомобил се погоди тепач. Погледнете што се случи откако тепачот ја извади шипката од кола...
| | веќе видена

Оваа не е толку стрплива па 2 саати да се паркира. Ако не бива назад, напред сигурно ќе биде :)
| | веќе видена

Пијан дечко се обиде да се пресмета со луѓето од обезбедувањето :)
| | веќе видена

next