Мотика

Предупредување: Видео материјалот може да ве вознемири! Инцидентот се случи во трговскиот центар „Златен парк“ во Новосибирск, Русија. Мајката Татјана М. дошла на шопинг со својата 15-годишна ќерка Олесија и 5-годишниот син Илја. Во моментите кога 5 годишното момче беше оставено без соодветен родителски надзор, тоа реши да се лизга на оградата од ескалаторот, како што тоа го правел неговиот омилен лик Бетмен. Момчето падна од 12 метри на бетонскиот под и чиста среќа е што помина само со модринки, без скршеници и посериозни повреди.
| | веќе видена

Разни несреќни случки, незгоди и шеги на работните места. Ви посакуваме никогаш да не се најдете во некоја од овие ситуации.
| | веќе видена

Дали слушнавте дека во Лондон паралелно со Олимписките игри се одржуваше и Културна илимпијада? Во рамките на таа Културната Олимпијада, двајца бразилски уметници Маркос Сабоја и Галтер Пупо направија гигантски лавиринт од книги. За изградба на лавиринтот aMAZEme, кој се простира на површина од 500 метри квадратни, со ѕидови високи 2,5 метри, тие употребија 250 илјади книги, а лавиринтот беше завршен на 31 јули.
| | веќе видена

Во село Карбинци во околината на Штип се отвори нов базен "Ејнџелс", идеален за пливање во место. Аце - Кристијано Роналдо и Мацо - Роналдо стариот ќе направат демонстрација како се користи :)
| | веќе видена

next