За Денот на нашата Армија ни пристигнаа и честитки од Кабул, Авганистан од нашите учесници во мисијата “Одлучна поддршка”. По повод празникот се одржаа ...
сите 8 | | | веќе видена

Дали сакате да вежбате англиски јазик, додека истовремено учите и за уметноста во Велика Британија? Посетете го The English Channel за да гледате интерактивни ...
сите 6 | | | веќе видена

На Денот на нашата Армија дозволете ми да ја претставам полковник Билјана Блажеска, новиот аѓутант на Врховниот командант Стево Пендаровски, прва жена во ...
сите 18 | | | веќе видена

Пишува Тодор ПЕТРОВ Владата стави табли на спомениците на Александар Трети Македонски, Филип Врори Македонски и Олимпија во Македонија, дека се “дел од ...
сите 2 | | | веќе видена

Денеска му го честитаме роденденот на нашиот фудбалер Матеј Цветаноски Matej Cvetanoski кој полни 22 години. Му посакуваме многу здравје, среќа и уште долги ...
сите 4 | | | веќе видена

ЧЕСТИТКИ ЗА ДЕНОТ НА АРМИЈАТА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА! 18 август 2019 година, Скопје, Македонија - Светскиот Македонски Конгрес (СМК) и Светскиот Македонски ...
сите 5 | | | веќе видена

Дали сте обожаватели на ТВ серии како CSI или Bones? Во најновата статија на нашиот блог, дознајте како овие серии успеваат да создаат толку уверливи места на ...
сите 8 | | | веќе видена

МИЦКОСКИ ДО ЗАЕВ:Вие секогаш ќе останете кукавици, криминалци кои се кријат позади прашалната мистика и трговци со најсветото, тоа што нашите дедовци и ...
сите 190 | | | веќе видена

Изградбата на пречистителни станици е важна за заштитата на животната средина, особено за подобрување на квалитетот на водите, како и за заштита и унапредување ...
сите 5 | | | веќе видена

next