Јас, уште еднаш напоменувам, сум човекот којшто го пријави овој случај. Да не биде тоа заборавено. Денеска оваа политичка гарнитура, преку извршната власт, ...
сите 103 | | | веќе видена

Поминаа 18 години а како да беше вчера. Охридскиот рамковен договор стави крај на конфликтот во 2001 година и постави гаранција дека политичките незадоволства ...
сите 28 | | | веќе видена

Изминаа 18 години откако на денешен ден во 2001 година политичарите по долгите исцрпувачки преговори постигнаа договор и ставија крај на конфликт кој ѝ се ...
сите 27 | | | веќе видена

Владата на денешната седница донесе одлука за формирање на оперативен тим за борба против криминалот и корупцијата, кој ќе биде составен од највисоките ...
сите 59 | | | веќе видена

Владата на денешната седница донесе одлука за формирање на оперативен тим за борба против криминалот и корупцијата, кој ќе биде составен од највисоките ...
сите 11 | | | веќе видена

Јас разговарам со сите градоначалници кога се работи за проблеми на општините и посебно проблеми кои ги загрижуваат граѓаните, а за кои може да помогне ...
сите 68 | | | веќе видена

(МРЕЖА) „Оваа анатема дека “сите сме исти” мора да се демантира пред граѓаните со дела и доказ, бидејќи сме многу различни. Целава сторија им остави простор на ...
сите 13 | | | веќе видена

- Владата бескомпромисно ќе работи со цел да биде задоволена правдата и да има целосна одговорност за сите кои учествувале или помагале криминал и корупција во ...
сите 58 | | | веќе видена

Не само што не го забошотуваме “Рекет” туку како Влада одиме и чекор понатаму со формирање на оперативен тим од највисоки претставници на институциите од ...
сите 41 | | | веќе видена

Моралните, етички вредности на еден човек не ги прават функциите туку напротив тие вредности мора да се преточат во раководењето со одредена институција. ...
сите 71 | | | веќе видена

Не постои казна, ниту било кој може некого да казни или да му изрече конфискација и забрана за употреба на 16-зрачното златно-жолто сонце на црвена основа Со ...
сите 28 | | | веќе видена

Изминатиов период политичката партија ВМРО-ДПМНЕ направи безуспешни обиди да ме дискредитира и во јавноста изнесе целосни лаги и невистини за мој наводен ...
сите 41 | | | веќе видена

Утрово средба со началникот на Генералштабот на Вооружените сили на Кралството Норвешка, адмирал Хакон Брун-Хансен. По ратификацијата на Протоколот во јуни, ...
сите 88 | | | веќе видена

Пратеникот од опозициската ВМРО-ДПМНЕ, Стевананџија, завчера објави твит со слика од бесилка со текст: „Ќе биде се ОК! Зоран Заев“, што беше оценето како говор ...
сите 21 | | | веќе видена

next