МАКЕДОНЦИТЕ ГО ОСУДУВААТ ВЕЛЕПРЕДАВСТВОТО НА ДРЖАВАТА И НАЦИЈАТА! 15 август 2019 година, Скопје, Македонија - На 10 август 2019 година, сабота, во Скопје се ...
сите 16 | | | веќе видена

МАКЕДОНЦИТЕ ВО СВЕТОТ ОТФРЛААТ РЕВИЗИЈА НА МАКЕДОНСКАТА ИСТОРИЈА ПО БАРАЊЕ НА АТИНА И СОФИЈА! 15 август 2019 година, Скопје, Македонија - На 10 август 2019 ...
сите 16 | | | веќе видена

ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ Е МАКЕДОНЕЦ, ИЛИНДЕНСКОТО ВОСТАНИЕ Е МАКЕДОНСКО! 15 август 2019 година, Скопје, Македонија - На 10 август 2019 година, сабота, во Скопје се одржи ...
сите 19 | | | веќе видена

МАКЕДОНСКАТА Е АПОСТОЛСКА ЦРКВА! 15 август 2019 година, Скопје, Македонија - На 10 август 2019 година, сабота, во Скопје се одржи 29. Генерално Собрание на ...
сите 19 | | | веќе видена

ШЕСНАЕСЕТ-ЗРАЧНОТО ЗЛАТНО-ЖОЛТО СОНЦЕ НА ЦРВЕНА ОСНОВА ОСТАНУВА ТРАЕН, НЕПРОМЕНЛИВ И НЕОТУЃИВ СЕМАКЕДОНСКИ НАЦИОНАЛЕН СИМБОЛ! 15 август 2019 година, Скопје, ...
сите 21 | | | веќе видена

ПРАВА И СЛОБОДИ ЗА МАКЕДОНЦИТЕ ВО ГРЦИЈА И НАСИЛНО ПРОГОНЕТИТЕ МАКЕДОНЦИ ОД ЕГЕЈСКИОТ ДЕЛ НА МАКЕДОНИЈА! 15 август 2019 година, Скопје, Македонија - На 10 ...
сите 25 | | | веќе видена

Денеска во Тетово разговаравме за политиките кои носат повеќе пари кај граѓаните но слушавме и за нивните потреби и идеи. Како одговорна партија остануваме со ...
сите 10 | | | веќе видена

Денеска продолжи вториот дел од семинарот на ЦИВИЛ „Транспарентност и одговорност на политичките процеси“. На денешните сесии говореа градоначалникот на ...
сите 27 | | | веќе видена

Денеска во Министерството за внатрешни работи, имав работна средба со делегација на Програмата за развој на Обединетите нации–UNDP, предводена од Постојаниот ...
сите 4 | | | веќе видена

Во насока на зајакнувањето на врските со дијаспората е новиот Закон за поддршка на инвестициите и затоа им порачав да инвестираат кај нас. Предвидени се ...
сите 3 | | | веќе видена

Со Берни Вајт Спунер и со Џорџ Базби, двајцата британски ветерани во политичката и одбранбената дипломатија, и членови на Охридската група која ни помага во ...
сите 6 | | | веќе видена

Еден од организаторите остварувал контакти и средби со обвинетиот полициски службеник од кој добивал известувања за поставеноста на полициски патроли, контроли ...
сите 12 | | | веќе видена

Бевме млада Армија кога во 1994 година го склучивме партнерството со Вермонт и изминатите 25 години заеднички се развивавме и созревавме. Благодарност до ...
сите 183 | | | веќе видена

next