Најавите на Мицкоски за некакви протести не се ништо друго туку последен обид за одбрана на криминалот на режимот, поттикнат од неговиот шеф Никола Груевски.
сите 280 | | | веќе видена

Државата, општеството, институциите, медиумите и родителите имаат обврска да работат заедно и да обезбедат максимални услови за развој и достоинствен, здрав и ...
сите 28 | | | веќе видена

Денешниот ден им го посветувам ним. На нивната упорност, истрајност, дисциплина и посветеност. Иако официјалниот празник ни’ е в недела на 18 Август, ...
сите 7 | | | веќе видена

Металург одржа тренинг во прекрасната сала ““Олимпијскиј“. Од денеска нашиот клуб е дел од турнирот “Куп на Гувернерот“, кој се игра во Чехов (Русија). Наш прв ...
сите 64 | | | веќе видена

Во Република Северна Македонија следува инвестициски циклус од околу 5 милијарди евра. Проектирани се 1 милијарда во патишта, над 1 милијарда во железница, над ...
сите 48 | | | веќе видена

ИНИЦИЈАТИВА ЗА ОСНОВАЊЕ НА МАКЕДОНСКА ФОНДАЦИЈА 15 август 2019 година, Скопје, Македонија - На 10 август 2019 година, сабота, во Скопје се одржи 29. Генерално ...
сите 7 | | | веќе видена

ЗАШТИТА НА БРАКОТ И СЕМЕЈСТВОТО! 15 август 2019 година, Скопје, Македонија - На 10 август 2019 година, сабота, во Скопје се одржи 29. Генерално Собрание на ...
сите 7 | | | веќе видена

УНАПРЕДУВАЊЕ НА ПРАВАТА И СЛОБОДИТЕ ЗА МАКЕДОНЦИТЕ ВО ТУРЦИЈА! 15 август 2019 година, Скопје, Македонија - На 10 август 2019 година, сабота, во Скопје се ...
сите 7 | | | веќе видена

УНАПРЕДУВАЊЕ НА ПРАВАТА И СЛОБОДИТЕ ЗА МАКЕДОНЦИТЕ ВО СРБИЈА! 15 август 2019 година, Скопје, Македонија - На 10 август 2019 година, сабота, во Скопје се одржи ...
сите 16 | | | веќе видена

ПРАВА И СЛОБОДИ ЗА МАКЕДОНЦИТЕ ВО БУГАРИЈА! 15 август 2019 година, Скопје, Македонија - На 10 август 2019 година, сабота, во Скопје се одржи 29. Генерално ...
сите 16 | | | веќе видена

РЕЦИПРОЦИТЕТ ВО МАКЕДОНСКО-АЛБАНСКИТЕ ОДНОСИ! 15 август 2019 година, Скопје, Македонија - На 10 август 2019 година, сабота, во Скопје се одржи 29. Генерално ...
сите 16 | | | веќе видена

next