Грижата за сопственото тело е навика која е потребно да се стекне како што налагаат годините. Редовните гинеколошки прегледи кај младите девојки и кај жените ...
сите 2 | | | веќе видена

Пишува:  Д-р Зоран Јовановски, специјалист дерматовенеролог   од болницата Неуромедика SARS-CoV-2 е индиректен причинител за контактен дерматитис во време на ...
сите 2 | | | веќе видена

Неуромедика е првиот приватен медицински бренд во Македонија кој веќе 29 години работи на полето на современа и напредна здравствена заштита на пациентите. ...
сите 75 | | | веќе видена

Проф. Д-р Александар П. Караѓозов, општ и дигестивен хирург е дел од медицинскиот тим на специјалисти во болницата Неуромедика. Започнува да студира медицина ...
сите 27 | | | веќе видена

Д-р. Чагри Саде е пластичен и естетски хирург од Турција. Во својата кариера има соработувано најдобрите пластични хирузи во Турција, а на неговата листа се ...
| | веќе видена

Некои луѓе ја имаа желбата да се појават на тв по секоја цена, па каков и да е крајот. Благојчо е еден од натпреварувачите во еден македонски натпреварувачки ...
сите 3 | | | веќе видена

Единствено во Македонија, болницата Неуромедика овозможува општи и специјалистички домашни посети за Covid – 19 позитивни пациенти. Тимот е подготвен 24/7 - се ...
сите 2 | | | веќе видена

Медицината е негов најголем сон во младите години кој станува реалност кога се запишува на студии по медицина. Така, го отвора патот кон професионалниот успех, ...
сите 13 | | | веќе видена

Секој човек, понекогаш може да се најде во необјаснива здравствена состојба, иако навидум сè е во ред. Една од таквите ситуации е и непријатниот здив. Сигурно ...
сите 3 | | | веќе видена

Забниот камен претставува тврда структура фиксирана брз забите, која не може да се отстрани сама. Чистењето со остри предмети во домот не е дозволено, бидејќи ...
сите 4 | | | веќе видена

Кога во 2009. се појавила на изборот за "Принцеза на истокот" Анџела Вештица била сосема друга девојка, и нема шанси никаква сличност со оваа девојка што е ...
сите 3 | | | веќе видена

next