Единствено во Македонија, болницата Неуромедика овозможува општи и специјалистички домашни посети за Covid – 19 позитивни пациенти. Тимот е подготвен 24/7 - се ...
сите 2 | | | веќе видена

Медицината е негов најголем сон во младите години кој станува реалност кога се запишува на студии по медицина. Така, го отвора патот кон професионалниот успех, ...
сите 13 | | | веќе видена

Секој човек, понекогаш може да се најде во необјаснива здравствена состојба, иако навидум сè е во ред. Една од таквите ситуации е и непријатниот здив. Сигурно ...
сите 3 | | | веќе видена

Забниот камен претставува тврда структура фиксирана брз забите, која не може да се отстрани сама. Чистењето со остри предмети во домот не е дозволено, бидејќи ...
сите 4 | | | веќе видена

Кога во 2009. се појавила на изборот за "Принцеза на истокот" Анџела Вештица била сосема друга девојка, и нема шанси никаква сличност со оваа девојка што е ...
сите 3 | | | веќе видена

Невеста сподели фотографии од емотивниот момент кога танцувала со својот дедо на свадбата и вели дека никогаш нема да го заборави тој прекрасен момент. Срцето ...
сите 19 | | | веќе видена

next