Чорба

Гратчето во кое градоначалникот е комунист и кадешто просечна плата е 1200 евра а киријата за стан или куќа само 15 евра! Звучи неверојатно! Епа вистина е. Нема полиција! Многу граѓани на Шпанија чекаат и по две години само за да станат жители на градот. Како од соништата. Секоја Чест имало и луѓе отпорни на одвратниов капитализам. Шо велите?
сите 2 | | | веќе видена

Што ти е љубов, дали една недела, година или пак 30 на сите нас срцето ни затреперува кога ќе се сретнеме со некоја бивша или бивши! Се разбира ако навистина некого сме сакале! Погледнете го ова и ќе се уверит ево тоа!
сите 2 | | | веќе видена

next